CTC


Επισκεφθήκαμε το CTC (Σίτιση) τον Ιούνιο και σαν πρώτη “εμπειρία” σε εστιατόριο που έχει βραβευτεί με αστέρι Michelin, όπως καταλαβαίνετε υπήρξε ένας κάποιος ενθουσιασμός.

Καθίσαμε στον εξωτερικό χώρο ο οποίος ήταν απλός, όμορφος, χωρίς περιττά στοιχεία, και πολύ προσεγμένος.

Δοκιμάσαμε το Τυφλό Μενού Γευσιγνωσίας (11 courses menu) όπου τα 11 πιάτα είναι στημένα με σειρά ορεκτικού, ενδιάμεσων, κυρίως και επιδορπίου. Αν μπορούσα να ξεχωρίσω κάποιο πιάτο αυτό θα ήταν σίγουρα από τα γλυκά το (συγκλονιστικό) εικονικό ροδάνικο (το οποίο έχει την υπογραφή του pastry chef, Μανώλη Στήθου) και από τα αλμυρά το χοιρινό με πατάτα κονφί, τυροκαυτερή, άρωμα φρέσκιας ρίγανης και λεμονιού.

Η εξυπηρέτηση ήταν άριστη, ο σομελιέ μας πρότεινε ένα φοβερό κρασί και ό,τι φάγαμε ήταν μοναδικό από όλες τις απόψεις. Πολλά μπράβο στον σεφ Αλέξανδρο Τσιοτίνη για αυτό που έχει καταφέρει στο CTC και κυρίως για την τρομερή δημιουργικότητά του!

Ευχαριστούμε για αυτό το απίστευτο ταξίδι γεύσεων με άρωμα ελληνικής κουζίνας!

Μοιραστείτε το:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *